Surecheck Calendar Surecheck Calendar Appstore Google Play
Menu Icon

ТОЧЕН ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

Surecheck Streamer

Surecheck Технологија

Surecheck® е разработен со специјална технологија Colloidal Gold за над 99% точност уште од првиот ден на доцнење на циклусот.

Тестови за бременост
Left Arrow

Surecheck Streamer

Right Arrow
Streamer Icon 1

Над 99% точност уште од првиот ден на доцнење на циклусот.

Streamer Icon 2

Без потреба од пипета или чашка.

Streamer Icon 3

Може да се прави секаде и во секое време.

Left Arrow Surecheck Streamer Box Right Arrow
Left Arrow

Surecheck Cassette

Right Arrow
Streamer Icon 1

99% точност уште од првиот ден на доцнење на циклусот.

Streamer Icon 3

Може да се прави во секое време.

Left Arrow Surecheck Cassette Box Right Arrow
1

Извадете го тестот од заштитната фолија и отворете го црвеното капаче.

Surecheck Test
продолжиDown Arrow
2

Уринирајте врз апсорбирачкиот приклучок околу 3-5 секунди до негово целосно намокрување.

Surecheck Streamer
продолжиDown Arrow
3

Проверете го резултатот по 5 минути, но не подоцна од 30 минути.

продолжиDown Arrow

Резултати Surecheck Streamer

НЕ СТЕ БРЕМЕНА
БРЕМЕНА СТЕ

Surecheck Calendar

мобилна апликација

Mobile All Show

НАЈЛЕСЕН НАЧИН
ЗА СЛЕДЕЊЕ НА ВАШИОТ
МЕСЕЧЕН ЦИКЛУС
И МЕНСТРУАЦИЈА

Медиум

Video Add Preview

Surecheck4Sex Education 1

Video Add Preview

Surecheck4Sex Education 2

Video Add Preview

Surecheck4Sex Education 3

Video Add Preview

Surecheck4Sex Education 4

Video Add Preview

Surecheck Plane

Video Add Preview

Surecheck Fireworks

Video Add Preview

Surecheck Helicopters

Video Add Preview

Surecheck Laundry

Video Add Preview

Surecheck Carwash

Video Add Preview

Surecheck Tower

Video Add Preview

Surecheck Storks

Video Add Preview

Surecheck Romania

Video Add Preview

Surecheck Macedonia

Често поставувани прашања

Како работи тестот за бременост Surecheck®?faq left arrow
Surecheck® го отчитува присуството на хормонот Human Chorionic Gonadotropin (hCG), кој се излачува во урината малку по забременувањето. Кога капки од урината кои го содржат овој хормон ќе паднат врз приклучокот на тестот, во прозорчето на резултатот се појавуваат две цртички.
Кога да си направам тест за бременост?faq left arrow
Уште на првиот ден од доцнење на циклусот, во секое време од денот – имајќи предвид дека првата утринска урина обично е со повисока концентрација на хормонот hCG.
Имам нередовен циклус. Кога да си направам тест?faq left arrow
При нередовен циклус, можете да си направите тест 19 дена по денот на евентуалното забременување. Ако резултатот е негативен, направете тест повторно по 48 часа.
Што да правам ако цртичката во тест зоната (T) е многу бледа?faq left arrow
Направете нов тест по 48 часа. Интензитетот на бојата на на цртичката зависи од концентрацијата на хормонот hCG.
Што може да влијае на резултатот?faq left arrow
  • Употребата на одредени лекови кои што содржат hCG може да влијае на точноста на резултатот.
  • При тест во рамките на првите 8 недели по раѓање или абортус, резултатот може да е погрешно позитивен поради преостанатата концентрација на хормонот hCG во организмот. При сомнежи околу резултатот, се препорачува да се консултирате со лекар.
  • Земањето на големи количини на течности би можело да ја намали концентрацијата на хормонот hCG во урината и на тој начин да влијае врз резултатот.
  • Земањето на контрацепциски средства, антибиотици, лекови против болка и алкохол не влијае врз резултатите од тестот.

Terms and conditions

Terms of use

This website ("Web Site") is offered to you by UniComs Switzerland GmbH, Bahnhofplatz,6300 Zug, Switzerland. The following Terms of Use govern your access and use of this Web Site. Also, specific terms and conditions may apply to specific content, data, materials, or information contained on or available through this Web Site (the "Content") and to specific content, data, materials, or information you may upload, submit and/or publish to the Web Site (“User Content”) or transactions concluded through this Web Site. Such specific terms may be in addition to these Terms of Use or, where and then only to the extent expressly specified, may supersede these Terms of Use...

VIEW MORE

Privacy policy

Introduction

We appreciate your visit to our website and thank you for your interest in our company, our products and our web pages. Protecting your privacy when using our web pages is important to us. Therefore, please take note of the following information:

Basic information about handling personal data

VIEW MORE

Контактирајте нè

Error

Error

Error

© 2016 Surecheck. Сите права задржани