Surecheck Calendar Surecheck Calendar Appstore Google Play
Menu Icon

SAKTËSI NË ÇDO KOHË

Surecheck Cassette

Teknologjia Surecheck

Surecheck® është zhvilluar me teknologjinë speciale Colloidal Gold e cila siguron 99% saktësi që nga dita e parë e vonesës së menstruacioneve.

Testet e shtatzënisë

Surecheck Cassette

Streamer Icon 1

99% saktësi nga dita e parë e vonesës së menstruacioneve

Streamer Icon 3

Mund të përdoret në çdo moment gjatë 24 orëve.

Surecheck Cassette Box
1

Nxirreni testin nga kutia në momentin e përdorimit.

Surecheck Test
vazhdojDown Arrow
2

Urinoni në një enë plastike dhe pikoni 3-4 pika urinë në dritaren e vogël me ndihmën e pikatores.

Surecheck Cassette
vazhdojDown Arrow
3

Shikoni rezultatin në minutën e 5-të.

vazhdojDown Arrow

Rezultatet Surecheck Cassette

NUK JENI SHTATZËNË
JENI SHTATZËNË

Surecheck Calendar

aplikacion në telefon

Mobile All Show

Mënyra më e thjeshtë
për të ndjekur ciklin
tuaj menstrual dhe
menstruacionet

Media

Video Add Preview

Surecheck Romania

Video Add Preview

Surecheck Storks

Video Add Preview

Surecheck Plane

Video Add Preview

Surecheck Fireworks

Video Add Preview

Surecheck Helicopters

Video Add Preview

Surecheck Laundry

Video Add Preview

Surecheck Carwash

Video Add Preview

Surecheck Tower

Video Add Preview

Surecheck4Sex Education 1

Video Add Preview

Surecheck4Sex Education 2

Video Add Preview

Surecheck4Sex Education 3

Video Add Preview

Surecheck4Sex Education 4

Video Add Preview

Surecheck Macedonia

Pyetjet më të shpeshta

Si funksionon testi Surecheck®? faq left arrow
Testi për shtatzëninë Surecheck tregon pezencën e hormonit hCG (human Chorionic Gonadotropin), i cili fillon të shfaqet menjëherë pas fekondimit. Kur pikat e urinës, të cilat përmbajnë hormonin hCG, fillojnë të bashkëveprojnë me testin e shtatzënisë, atëherë në dritaren e vogël të rezultatit tregohen dy vija.
Kur mund të përdor testin?faq left arrow
Testi për shtatzëninë Surecheck® mund të përdoret që nga dita e parë e vonesës së menstruacioneve, në çdo moment të ditës. Urina e parë e mëngjesit zakonisht përmban përqëndrimin më të lartë të hormonit hCG.
Kam menstruacione jo të rregullta. Si mund ta kuptoj kur të përdor testin?faq left arrow
Kur keni menstruacione jo të rregullta mund të përdorni testin Surecheck 19 ditë mbas ditës që ju mendoni se keni ngelur shtatzënë. Në qoftë se testi është negativ, mund ta përsërisni testin pas 48 orësh.
Çfarë të bëj në qoftë se vija e testit (T) është pak e ngjyrosur ose e zbehtë?faq left arrow
Bëni test të ri pas 48 orëve. Ngjyra e shiritit të testit mund të ndryshojë, sepse etapat e ndryshme të shtatzënisë kanë përqëndrime të ndryshme hormonesh hCG.
A ka faktore që mund të ndikojnë tek rezultati?faq left arrow
  • Disa barna si Humegon, Pregnyl, Profasi, Pergonal ose A.P.L. mund të përmbajnë hormonin hCG. Përdorimi I tyre mund të ndikojë në saktësinë e rezultatit.
  • N.q.s përdorni testin Surecheck ne kohën deri në 8 javë mbas lindjes ose abortit, mund të tregojë rezultat pozitiv prej hormonit hCG të perqëndruar që ka në organizmin e gruas. N.q.s. jeni e shqetësuar kontaktoni me mjekun tuaj në lidhje me rezultatin.
  • Lëngjet e tepërta që konsumohen mund të ulin përqëndrimin e hormonit hCG në urinë dhe mund të ndryshojnë rezultatin.
  • Përdorimi i barnave kontraceptive, antibiotikëve, analgjezikëve (barnat kundër dhimbjes) dhe alkoolit nuk ndikojnë në rezultat.

Terms and conditions

Terms of use

This website ("Web Site") is offered to you by UniComs Switzerland GmbH, Bahnhofplatz,6300 Zug, Switzerland. The following Terms of Use govern your access and use of this Web Site. Also, specific terms and conditions may apply to specific content, data, materials, or information contained on or available through this Web Site (the "Content") and to specific content, data, materials, or information you may upload, submit and/or publish to the Web Site (“User Content”) or transactions concluded through this Web Site. Such specific terms may be in addition to these Terms of Use or, where and then only to the extent expressly specified, may supersede these Terms of Use...

VIEW MORE

Privacy policy

Introduction

We appreciate your visit to our website and thank you for your interest in our company, our products and our web pages. Protecting your privacy when using our web pages is important to us. Therefore, please take note of the following information:

Basic information about handling personal data

VIEW MORE

Na kontaktoni

Error

Error

Error

© 2016 Surecheck. Të gjitha të drejtat ekskluzive.